Uncorked: The Science of Champagne - Revised Edition (Bog, Hardback, Engelsk) af Gerard Liger-Belair

Uncorked: The Science of Champagne - Revised Edition

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Gerard Liger-Belair

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Through lively prose and photos, this revised edition of Uncorked unlocks the door to what champagne is all about.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Princeton University Press
Forfatter Gerard Liger-Belair
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Revised Edition
Udgivelsesdato 02-06-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 32 halftones. 13 line illus.
Originalsprog United States
Sideantal 216
Indbinding Hardback
Forlag Princeton University Press
Sideoplysninger 216 pages, 32 halftones. 13 line illus.
Mål 192 x 185 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9780691158723