Understanding the Science of Food: From molecules to mouthfeel (Bog, Hardback, Engelsk) af Sharon Croxford

Understanding the Science of Food: From molecules to mouthfeel

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Sharon Croxford

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A foundational textbook for undergraduates outlining the theory and application of chemistry to all aspects of food and food processing systems.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Sharon Croxford
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-03-2021
Første udgivelsesår 2021
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 424
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 424 pages
Mål 181 x 236 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9780367720032