Forventes på lager: 26-08-2013
Kapitel 11 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.
Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 1.
| Forlag | Samfundslitteratur |
| Forfattere | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
| Type | Ebog |
| Format | |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 26-08-2013 |
| Udgiver | Biofolia |
| Serie | Konserveringsteknik 2 |
| Serienummer | Kapitel 11 |
| Sideantal | 109 Sider |
| Filtype | |
| Filstørrelse | 12628 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788791319754 |