Forventes på lager: 15-05-2017
En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet.
Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger.
I Ved bordet beskrives de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfatter | Hans Boll-Johansen |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | Edition 1 |
| Udgivelsesdato | 15-05-2017 |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | Reflowable |
| Filstørrelse | 482 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702217391 |