A Culinary History of Taipei: Beyond Pork and Ponlai (Bog, Hardback, Engelsk) af Katy Hui-wen Hung

A Culinary History of Taipei: Beyond Pork and Ponlai

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Katy Hui-wen Hung, Steven Crook

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Taipei is a gourmet’s destination where people buy fresh produce almost every morning of the year; where weddings are celebrated with streetside banquets; and where baristas craft cups of world-class coffee. Crook and Hung invite readers to learn more about the city’s fascinating foodways and the diverse culture behind them.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Forfattere Katy Hui-wen Hung, Steven Crook
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 08-10-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Big City Food Biographies
Illustrationer 2 Maps
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Bloomsbury Publishing Plc
Sideoplysninger 256 pages, 2 Maps
Mål 159 x 236 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9781538101377