A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Richard Hosking

A Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Richard Hosking

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Tuttle Publishing
Forfatter Richard Hosking
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 24-02-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer over 90 b&w line drawings to help identify; Japanese-English and English-Japanese
Originalsprog United States
Sideantal 224
Indbinding Paperback / softback
Forlag Tuttle Publishing
Sideoplysninger 224 pages, over 90 b&w line drawings to help identify; Japanese-English and English-Japanese
Mål 188 x 135 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9784805313350