A guide to Smørrebrød: 2. Edition (Bog, Paperback, Engelsk) af Eric Maurice Fonsenius

A guide to Smørrebrød: 2. Edition

(Bog, Paperback, Engelsk)

Nedsat pris! A guide to Smørrebrød: 2. Edition


Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Open-faced sandwiches - Smørrebrød - is to the Danes what pasta is to the Italians. It's their national dish and when made at festive occa- sions almost a piece of art.
This book will take you through the entire process of making smørre-
brød like the Danes do it with descriptive photos and a total list of
ingredients.
The book includes a chapter on Danish street food and will in addi-
tion also show you how to make the world famous danish pastry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag BoD - Books on Demand
Forfatter Eric Maurice Fonsenius
Type Bog
Format Paperback
Sprog Engelsk
Udgave 2. (21-11-2023)
Oplag 1. (22-11-2023)
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer Ja
Originalsprog Engelsk
Sideantal 136
Indbinding Paperback
Mål og vægt B: 148mm, H: 210mm, D: 9mm, Vægt: 208g
ISBN-13 / EAN-13 9788743055044