Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Fourth Edition 2020
Udgivelsesdato 10-12-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 16 Illustrations, color; 90 Illustrations, black and white; XVII, 489 p. 106 illus., 16 illus. in color.
Fagredaktør Paul L. H. McSweeney, Patrick F. Fox, James A. O'Mahony
Originalsprog Switzerland
Sideantal 489
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 489 pages, 16 Illustrations, color; 90 Illustrations, black and white; XVII, 489 p. 106 illus., 16 i
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9783030486884