for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne, konservering,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Historien om Aarhus´ ældste og mest legendariske arbejdsplads fortalt af en ”ægte” aarhusianer i bryggeriarbejdernes eget sprog.Beretningen går tæt på lukningen af byens bryggeri og fortæller... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Danske unges forbrug af alkohol er et af de højeste i Europa, og debutalderen for fuldskab er en af de laveste. Det er udgangspunktet for denne bog, som stiller skarpt på danske... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kan man bruge sennep i kager, desserter og supper? Ja, bestemt. De fleste danskere anvender sennep i dagligdagen, men for de... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Whiskypedia is the essential handbook for all whisky lovers and contains everything you need to know to become a connessieur, from understanding the label to regional differences. This edition has been fully revised and updated with new entries on all the latest distilleries.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
The ideal guide for the advanced home brewer who wants to learn everything about brewing processes, maintenance and analysis. Written in collaboration with the European Trade Association of Brewers.