for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.
Bemærk: Kan leveres før jul.
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen Chokolade giver dig en fantastisk samling lækre, luksuriøse opskrifter som alle er lette at følge og enkle at... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma-... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A third edition of the groundbreaking book that clearly details all the key scientific developments in wine and winemaking. A comprehensive, illustrated reference to the most controversial, interesting and hotly debated topics in the world of wine.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvad sker der i hjernen, når du drikker vin? Gør man klogt i at holde hvid januar? Er kvinder dygtigere vinsmagere end mænd? Hvorfor giver nogle vine hovedpine og andre ikke? Hvordan... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A beginners guide to taking your coffee to the next level.