Konserveringsteknik 2 (Bog, Hæftet, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 2 (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen


Forlag: DSR Forlag

  • Type: Bog
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788774325789
  • Udgave: 2. (30-12-2002)
  • Oplag: 9. (04-03-2022)
  • Første udgivelsesår: 2002
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 380
  • Indbinding: Hæftet
  • Mål og vægt: B: 221mm, H: 269mm, D: 23mm, Vægt: 1044g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.

Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.


Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 

Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)

Emballage

Kuldeteknologi

Køling

Frysning


Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:

Tørring

Røgning

Saltning

Kemisk konservering

Fermentering

Varmekonservering

Strålingskonservering

Tab i næringsværdi


Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.


Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)