Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 30-12-2002
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | DSR Forlag |
| Forfattere | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (30-12-2002) |
| Oplag | 9. (04-03-2022) |
| Første udgivelsesår | 2002 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 380 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 221mm, H: 269mm, D: 23mm, Vægt: 1044g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788774325789 |