Konserveringsteknik 2 (Bog, Hæftet, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 2

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen

Forlag: DSR Forlag

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.

Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.


Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 

Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)

Emballage

Kuldeteknologi

Køling

Frysning


Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:

Tørring

Røgning

Saltning

Kemisk konservering

Fermentering

Varmekonservering

Strålingskonservering

Tab i næringsværdi


Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.


Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag DSR Forlag
Forfattere Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 2. (30-12-2002)
Oplag 9. (04-03-2022)
Første udgivelsesår 2002
Originalsprog Dansk
Sideantal 380
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 221mm, H: 269mm, D: 23mm, Vægt: 1044g
ISBN-13 / EAN-13 9788774325789