Konserveringsteknik 2 (Ebog, pdf, drm, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 2

(Ebog, pdf, drm, Dansk)
Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen

PRIS
218,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Samfundslitteratur
Forfattere Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Type Ebog
Format pdf, drm
Sprog Dansk
Udgave 1. udgave
Udgivelsesdato 21-08-2013
Udgiver Biofolia
Serienummer Bind 2
Sideantal 379 Sider
Filtype pdf
Filstørrelse 46996 KB
Kopibeskyttelse AdobeDRM
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788791319648