Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter (Bog, Indbundet, Dansk) af Anita Holmen

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Anita Holmen, Lis Poulsen

Nedsat pris! Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfattere Anita Holmen, Lis Poulsen
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 3. (26-05-2015)
Oplag 4. (17-10-2024)
Omslagsgrafiker Ole Morten Nygård
Originalsprog Dansk
Sideantal 164
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g
ISBN-13 / EAN-13 9788702175981