Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 26-05-2015
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Anita Holmen, Lis Poulsen |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 3. (26-05-2015) |
| Oplag | 4. (17-10-2024) |
| Omslagsgrafiker | Ole Morten Nygård |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 164 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702175981 |