Kapitel 11 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning,... Læs mere
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og... Læs mere
Kapitel 10 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå... Læs mere
Kapitel 6 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.... Læs mere
Kapitel 3 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen... Læs mere