Forventes på lager: 23-08-2013
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.
Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.
For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 2.
| Forlag | Samfundslitteratur |
| Forfattere | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
| Type | Ebog |
| Format | pdf, drm |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. udgave |
| Udgivelsesdato | 23-08-2013 |
| Udgiver | Biofolia |
| Serienummer | Bind 1 |
| Sideantal | 342 Sider |
| Filtype | |
| Filstørrelse | 4288 KB |
| Kopibeskyttelse | AdobeDRM |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788791319631 |