Konserveringsteknik 1 (Ebog, pdf, drm, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 1

(Ebog, pdf, drm, Dansk)
Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen

PRIS
197,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.

For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 2.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Samfundslitteratur
Forfattere Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Type Ebog
Format pdf, drm
Sprog Dansk
Udgave 2. udgave
Udgivelsesdato 23-08-2013
Udgiver Biofolia
Serienummer Bind 1
Sideantal 342 Sider
Filtype pdf
Filstørrelse 4288 KB
Kopibeskyttelse AdobeDRM
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788791319631