Konserveringsteknik 1 (Bog, Hæftet, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 1

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen

Forlag: DSR Forlag

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.


Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:

1. Kvalitet og holdbarhed

2. Emballage

3. Kuldeteknologi

4. Køling

5. Frysning

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag DSR Forlag
Forfattere Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 2. (20-08-2004)
Oplag 11. (04-03-2022)
Første udgivelsesår 2004
Originalsprog Dansk
Sideantal 341
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 221mm, H: 270mm, D: 20mm, Vægt: 935g
ISBN-13 / EAN-13 9788791319198