Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 20-08-2004
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning
| Forlag | DSR Forlag |
| Forfattere | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (20-08-2004) |
| Oplag | 11. (04-03-2022) |
| Første udgivelsesår | 2004 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 341 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 221mm, H: 270mm, D: 20mm, Vægt: 935g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788791319198 |