Konserveringsteknik 1 (Bog, Hæftet, Dansk) af Leif Bøgh-Sørensen

Konserveringsteknik 1 (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen


Forlag: DSR Forlag

  • Type: Bog
  • Format: Hæftet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788791319198
  • Udgave: 2. (20-08-2004)
  • Oplag: 11. (04-03-2022)
  • Første udgivelsesår: 2004
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 341
  • Indbinding: Hæftet
  • Mål og vægt: B: 221mm, H: 270mm, D: 20mm, Vægt: 935g

Bemærk: Kan leveres før jul

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.


Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:

1. Kvalitet og holdbarhed

2. Emballage

3. Kuldeteknologi

4. Køling

5. Frysning

Læsernes anmeldelser (0)