for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Danske unges forbrug af alkohol er et af de højeste i Europa, og debutalderen for fuldskab er en af de laveste. Det er udgangspunktet for denne bog, som stiller skarpt på danske... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma-... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Høj, skæv eller stenet. Op imod halvdelen af alle danskere har oplevet en cannabisrus, og siden 1960'erne har cannabis været det mest udbredte illegale... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
På baggrund af interviews, deltagerobservationer og spørgeskemaer kortlægger bogens artikler det komplekse sociale spil omkring brugen af rusmidler. Undersøgelserne... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Boken gir god oversikt over mat- og vannbårne mikroorganismer som kan føre til sykdom. Denne 5. utgaven er oppdatert i henhold til ny forskning, der teknologi... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab.... Læs mere