Søgning på underkategorier- og emner:
En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så... Læs mere
Kan man bruge sennep i kager, desserter og supper? Ja, bestemt. De fleste danskere anvender sennep i dagligdagen, men for de... Læs mere
Historien om Aarhus´ ældste og mest legendariske arbejdsplads fortalt af en ”ægte” aarhusianer i bryggeriarbejdernes eget sprog.Beretningen går tæt på lukningen af byens bryggeri og fortæller... Læs mere
Produktion af en god æblecider kræver gode æbler og fantastiske æblesorter. Æblesorter er et skattekammer af lækre smags-, aroma-... Læs mere
For more than ten years, this series has been the key basic texts for conservators throughout the world. These introductory volumes provide non-scientists with the essential theoretical background to their work.
This is an essential purchase for all painting conservators and conservation scientists dealing with paintings and painted objects. It provides the first definitive manual dedicated to optical microscopy of historical pigments.
A beginners guide to taking your coffee to the next level.
En præcis og opslagsvenlig guide til brug af lægemidler i praksis – nu i 3. udgave. "Praktisk farmakologi" henvender sig til den sundhedsprofessionelle, der har brug for... Læs mere
This new edition titled Adhesives, Coatings, and Consolidants discusses the chemical, physical, and optical properties that influence the selection of adhesives, coatings and consolidants used in the conservation of cultural heritage objects made from a wide range of materials.