Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids (Bog, Hardback, Engelsk)

Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Fourth Edition 2020
Udgivelsesdato 09-12-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 16 Illustrations, color; 90 Illustrations, black and white; XVII, 489 p. 106 illus., 16 illus. in color.
Fagredaktør Paul L. H. McSweeney, Patrick F. Fox, James A. O'Mahony
Originalsprog Switzerland
Sideantal 489
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 489 pages, 16 Illustrations, color; 90 Illustrations, black and white; XVII, 489 p. 106 illus., 16 i
Mål 182 x 260 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9783030486853