Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality (Bog, Hardback, Engelsk)

Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This informative volume presents the application of advanced spectroscopic techniques in the analysis of food quality for novice researchers and professionals looking for cross comparison of techniques.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-05-2022
Første udgivelsesår 2022
Serie Food Chemistry, Function and Analysis
Illustrationer No
Fagredaktør Ashutosh Kumar (Ewing Christian College Shukla
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 246
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 246 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781839164040