Advanced Techniques against Food Adulteration (Bog, Hardback, Engelsk)

Advanced Techniques against Food Adulteration

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book outlines advanced techniques against food adulteration, addressing a pressing concern in food safety and consumer protection.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-10-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 75 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Fagredaktør Waleed Alahmad, Mohammad Ashfaq
Originalsprog Switzerland
Sideantal 452
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 452 pages, 75 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031994531