Advances in Food Diagnostics (Bog, Hardback, Engelsk) af F Toldra

Advances in Food Diagnostics

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: F Toldra

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Still the most up-to-date, comprehensive, and authoritative book on food diagnostics available Featuring seven entirely new chapters, the second edition of this critically acclaimed guide has been extensively revised and updated.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter F Toldra
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 01-09-2017
Første udgivelsesår 2017
Fagredaktør Fidel (Research Professor and Head of the Meat Science Laboratory Toldra, Leo M. L. (Hogeschool Gent Nollet
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 528
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 528 pages
Mål 244 x 178 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781119105886