Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2 (Bog, Hardback, Engelsk) af V P. M.

Advances in Food Science and Nutrition, Volume 2

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: V P. M.

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book comprehensively reviews research on new developments in all areas of food chemistry/science and technology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter V P. M.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Volume 2
Udgivelsesdato 28-01-2014
Første udgivelsesår 2014
Fagredaktør Visakh (Mahatma Gandhi University P. M., Laura B. Iturriaga, Pablo Daniel Ribotta
Originalsprog United States
Sideantal 472
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 472 pages
Mål 236 x 165 x 36
ISBN-13 / EAN-13 9781118137093