Ægte glutenfri surdej: opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten (Bog, Hardback, Dansk) af Theresa Vangsøe

Ægte glutenfri surdej: opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfatter: Theresa Vangsøe

Nedsat pris! Ægte glutenfri surdej: opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten


Forlag: Turbine

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit.

Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød.
Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Turbine
Forfatter Theresa Vangsøe
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgave 1. (22-04-2022)
Oplag 1. (22-04-2022)
Første udgivelsesår 2022
Originalsprog Dansk
Sideantal 126
Indbinding Hardback
Mål og vægt B: 198mm, H: 258mm, D: 18mm, Vægt: 603g
ISBN-13 / EAN-13 9788740677874