Al Dente: A History of Food in Italy (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Fabio Parasecoli

Al Dente: A History of Food in Italy

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Fabio Parasecoli

Forlag: Reaktion Books

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An engaging, wide-ranging journey through Italy’s regions and food history.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Reaktion Books
Forfatter Fabio Parasecoli
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-07-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Foods and Nations
Illustrationer 109 illustrations, 57 in colour
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 336
Indbinding Paperback / softback
Forlag Reaktion Books
Sideoplysninger 336 pages, 109 illustrations, 57 in colour
Mål 233 x 159 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781836390800