“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl.Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har... Læs mere
Hvorfor kindkysser de i Frankrig? Hvad er baguettens kulturhistorie? Hvilken betydning har den klassiske franske café for åndslivet? Hvad er det ved fransk kunst, kultur og joie de vivre, der... Læs mere
I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens... Læs mere
I Vores mad giver Nanna Simonsen med både traditionelle og næsten glemte opskrifter et sanseligt gensyn med mad fra en fjern barndoms sommerferie og højtider hos venner og familie.... Læs mere
Vidste du, at Kong Salomo er en Chardonnay, eller at Vorherres yndlingssmåkager er ”jydekager”? DET DAGLIGE BRØDs 12 essays byder på flere sjove, anderledes og vidt forskellige møder... Læs mere
"Der er mere historie i en tallerken med pasta end i Colosseum eller noget andet historisk mindesmærke". Gennem et måltid i Rom tager Andreas Viestad os med på enkulinarisk rejse i... Læs mere
Every time we eat, we have the power to radically transform the world we live in. Our choices can help alleviate the most pressing issues we face today: the climate crisis, infectious and chronic diseases, human exploitation and, of course, non-human exploitation.
DET VAR IKKE PLANEN AT KØBE KÅLROER handler om Amanda, som er først i trediverne og bor alene i Brooklyn. Hendes liv drejer sig mest om kål, linser og... Læs mere
"Spis dig slank efter dit blodsukker" afslører den videnskabelige sandhed: Hvem du er og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er fuldstændigt... Læs mere
The bestselling expose of the bad science behind conventional weight loss advice, arguing for low-carb high-fat diets.