Hvor kommer alle vores køkkenredskaber fra? Og hvordan gjorde man før, man havde alle de redskaber til rådighed? Køkkenet, som... Læs mere
Husmann’s Vinstue i Larsbjørnsstræde i København er en af byens mest legendariske frokostrestauranter. Siden den åbnede i 1907, er der blevet serveret frokost i... Læs mere
Den anerkendte vinskribent Henrik Oldenburg er portvinens grand old man. I verdens største bog om den ældgamle drik beskrives og bedømmes mere end 1800 portvine. Desuden gennemgår bogen... Læs mere
Appetit på livet – Brdr. Kochs bedste diabetesopskrifter er den ultimative kogebog til både diabetikere, deres pårørende og alle andre, som ønsker... Læs mere
”I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl. Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har... Læs mere
Meget af det, vi spiser, er mere kemi end mad. Men hvorfor spiser vi det så? Denne internationale bestseller har de rystende svar og giver os noget at tænke over. For første gang i... Læs mere
I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før. Claus Meyer åbner op for en bevægende... Læs mere
Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det vi spiser påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt... Læs mere
Bladtegneren Roald Als er glad for Italien. Og for italiensk rødvin. I samarbejde med vinhandler Carlo Merolli, der deler ud af sin mors opskrifter, dykker han ned i Støvlelandets mad-,... Læs mere
Er du vild med at lave mad, så ved du, at en opskrift er en trylleformular, som kan omdanne simple råvarer til et skønt måltid. Krydrer du samtidig din mad ordentligt, er der basis for ren... Læs mere
Fulde liv er en personlig beretning om en voksen kvinde, der tager sit forhold til alkohol op til revision. For hvordan blev alkohol en så integreret del af journalist Anna von Sperlings liv,... Læs mere
"Hvornår og hvor opstår øllet? Historikerne er ikke helt sikre. Men med nogenlunde sikkerhed kan det fastslås, at så længe mennesket har... Læs mere