Ultraforarbejdet: Hvorfor vi spiser mere og mere, som ikke er mad ... og hvorfor vi i... (Ebog, epub, Dansk)

Ultraforarbejdet: Hvorfor vi spiser mere og mere, som ikke er mad ... og hvorfor vi ikke kan lade være (Ebog, epub, Dansk)

Af: Chris van Tulleken


Forlag: JP/Politikens Forlag

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788740098662
  • Udgave: 1. ebogsudgave
  • Udgivelsesdato: 02-12-2024
  • Udgiver: Politikens Forlag Nonfiktion
  • Oversætter: Jakob Haff
  • Sideantal: 376 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 3.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 1752 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • Datamining: Ikke tilladt

Læsernes vurdering:
(Læs 1 anmeldelse)
PRIS
180,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

Meget af det, vi spiser, er mere kemi end mad. Men hvorfor spiser vi det så? Denne internationale bestseller har de rystende svar og giver os noget at tænke over.
For første gang i historien stammer hovedparten af vores kalorier nu fra ultraforarbejdede fødevarer. Emulgatorer, stabilisatorer, aromastoffer, farvestoffer og modificeret stivelse lyder ikke som ingredienser til et lækkert måltid, men syntetiske stoffer som dem findes i 50-60 procent af de madvarer, vi sætter til livs her i den vestlige verden.
De ultraforarbejdede fødevarer er designet, så vi bliver afhængige af dem og kommer til at overspise, og markedsføringen skubber på. Men vi kan ikke tåle dem. Ny forskning viser, at ultraforarbejdet mad er hovedårsag til en lang række livsstilssygdomme og alt for tidlig død.
Chris van Tulleken, britisk tv-læge og forsker, fortæller med udgangspunkt i den seneste forskning om en kynisk fødevareindustri og dens produkter, der ødelægger vores sundhed. Han skriver personligt og engageret om, hvordan den ultraforarbejdede mad snyder hjernen og kroppen, så vi får lyst til mere uden at få den næring, vi har brug for.
Resultatet er en medrivende, letlæselig bog om en kompleks trussel mod vores sundhed, der alt for længe er gået under radaren – også herhjemme.

Læsernes anmeldelser (1)

Niels
Bekræftet køb.
25-12-2024

.. et MUST for alle bevidste mennesker

.. skønt jeg er bevidst om den føde jeg indtager er denne bog en absolut øjenåbner i hvad det er for nogle produkter, som opfattes som mad og som blot er en industrielt produceret, spiselig substans, der generelt set har negative effekter på min krop.
Jeg vil kun spise "rigtig" mad lavet af rigtige produkter (hvilken jeg i høj grad har gjort indtil nu) - men klart bogen har korrigeret min opfattelse af "mad".
Den kan forekomme noget tung at læse, men når du først kommer ind i bogen er den mere spændende end en god krimi :)