Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Hvorfor kindkysser de i Frankrig? Hvad er baguettens kulturhistorie? Hvilken betydning har den klassiske franske café for åndslivet? Hvad er det ved fransk kunst, kultur og joie de vivre, der... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Madregler er en aktuel bog om vores kostvaner og de glemte nedarvede traditioner og viden om mad. Bogen omsætter denne viden til tre grundlæggende principper: Spis mad. Ikke for meget.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
“I må få hele universet, bare jeg må få Italien.” Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl.Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Fulde liv er en personlig beretning om en voksen kvinde, der tager sit forhold til alkohol op til revision. For hvordan blev alkohol en så integreret del af journalist Anna von Sperlings liv,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Kan en vegetar også være en voksen mand? I DU LIGNER DA ELLERS IKKE EN VEGETAR fortæller tegner og forfatter Anders Morgenthaler, billedkunstner Kristian von... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
"Der er mere historie i en tallerken med pasta end i Colosseum eller noget andet historisk mindesmærke". Gennem et måltid i Rom tager Andreas Viestad os med på enkulinarisk rejse i... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Jesper Uhrup Jensen har været restaurantanmelder i 30 år og chefredaktør for magasinet gastro i 20 af dem. Han har set, hvordan Danmark, ledt an af Noma og det nye nordiske køkken, i de årtier er... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Har du nogensinde tænkt over, hvordan den mad vi spiser, og hvordan vi spiser den, påvirker vores hverdag? Både bevidst og ubevidst spiller mad og det at spise en stor rolle i vores liv. Denne... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Siden den første danske pølsevogn åbnede i 1921, har de små vogne stillet den lille sult hos danskere landet over. Selvom pølsevognen bogstavelig talt kan... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Denne bog er tredje og sidste bind af Ole Hyldtofts behandling af »Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede«. De centrale spørgsmål er... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Ordet var det første ligesom i denne bogs titel. Det er en god ting at mestre sproget for at fuldkommengøre måltidets glade og nydelsesrige forløb. Ordets og bordets glæder er tæt... Læs mere