Bemærk: Kan leveres før jul.
Mad og spisning er gennemsyret af kulturelle symboler. Bevidst eller ubevidst markerer mennesket sine sociale og geografiske tilhørsforhold... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Artiklerne i bogen handler om madvanerne blandt alle datidens sociale samfundslag, om nye fødevarer som kartoflen, om madlavningens genstande såsom komfuret og om to meget forskellige drikkevarer, det gamle øl og den nye chokolade.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvordan vi taler og skriver om mad og drikke, er en vigtig del af vores madkultur. Artiklerne i denne antologi handler netop om synet på mad og drikke i 1800-tallets... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bog er tredje og sidste bind af Ole Hyldtofts behandling af »Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede«. De centrale spørgsmål er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Gennem studier af madkultur og -historie kommer man meget tæt på den dagligdag, fortidens mennesker oplevede. På hvad de spiste, drak og... Læs mere
Den industrielle revolution er en af de vigtigste begivenheder i Danmarks historie, og den ligger til grund for det overflodssamfund, vi har i dag. Industrialiseringen... Læs mere