Alternatives to Conventional Food Processing (Bog, Hardback, Engelsk)

Alternatives to Conventional Food Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This updated edition provides a review of the current major technologies that reduce energy cost and reduce environmental impact while maintaining food safety and quality.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 31-01-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Green Chemistry Series
Illustrationer No
Fagredaktør Andrew (University of Arkansas Proctor
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 509
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 509 pages
Mål 234 x 156 x 40
ISBN-13 / EAN-13 9781782625186