Amino Acid Fermentation (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Amino Acid Fermentation

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Verlag, Japan
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover Reprint of the Original 1st 2017 ed.
Udgivelsesdato 29-07-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
Illustrationer 21 Illustrations, color; 38 Illustrations, black and white
Fagredaktør Atsushi Yokota, Masato Ikeda
Originalsprog Japan
Sideantal 310
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Verlag, Japan
Sideoplysninger 310 pages, 21 Illustrations, color; 38 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9784431568100