An Introduction to Food Grade Nanoemulsions (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Nandita Dasgupta

An Introduction to Food Grade Nanoemulsions

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Nandita Dasgupta, Shivendu Ranjan

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Verlag, Singapore
Forfattere Nandita Dasgupta, Shivendu Ranjan
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover Reprint of the Original 1st 2018 ed.
Udgivelsesdato 25-12-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Environmental Chemistry for a Sustainable World
Illustrationer 19 Illustrations, color; 2 Illustrations, black and white; XXII, 182 p. 21 illus., 19 illus. in color.
Originalsprog Singapore
Sideantal 182
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Verlag, Singapore
Sideoplysninger 182 pages, 19 Illustrations, color; 2 Illustrations, black and white; XXII, 182 p. 21 illus., 19 ill
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9789811349799