Analytical Chemistry of Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Analytical Chemistry of Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Food laws were fIrst introduced in 1860 when an Act for Preventing the Adulteration of Articles of Food or Drink was passed in the UK.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1995
Udgivelsesdato 23-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer XI, 178 p.
Fagredaktør C.S. James
Originalsprog United States
Sideantal 178
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 178 pages, XI, 178 p.
Mål 191 x 247 x 14
ISBN-13 / EAN-13 9781461359050