Antimicrobial Food Additives: Characteristics - Uses - Effects (Bog, Hardback, Engelsk)

Antimicrobial Food Additives: Characteristics - Uses - Effects

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Erich Luck, Martin Jager

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The preservation of food by chemical techniques has remained an important topic in food science and technology and a major branch of food processing in industry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Forfattere Erich Luck, Martin Jager
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 1997
Udgivelsesdato 16-12-1996
Første udgivelsesår 1996
Illustrationer XXV, 262 p.
Oversætter S.F. Laichena
Originalsprog Germany
Sideantal 262
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 262 pages, XXV, 262 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783540611387