Archaeology of Food: An Encyclopedia: 2 Volumes (Bog, Hardback, Engelsk)

Archaeology of Food: An Encyclopedia: 2 Volumes

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This indispensable resource provides an illustrated introduction to and overview of the archaeological study of food and foodways today.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 07-08-2015
Første udgivelsesår 2015
Serie Archaeology of Food
Illustrationer 62 b/w illustrations; 50 b/w photos; 1 map; 2 tables
Fagredaktør Karen Bescherer Metheny, Mary C. Beaudry
Originalsprog United States
Sideantal 702
Indbinding Hardback
Forlag Bloomsbury Publishing Plc
Sideoplysninger 702 pages, 62 b/w illustrations; 50 b/w photos; 1 map; 2 tables
Mål 271 x 194 x 54
ISBN-13 / EAN-13 9780759123649