Artificial Intelligence in Food Science: Transforming Food and Bioprocess Development (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Artificial Intelligence in Food Science: Transforming Food and Bioprocess Development

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 22-09-2025
Første udgivelsesår 2025
Fagredaktør Tanmay Sarkar, Anandakumar (Sri Eshwar College of Engineering Haldorai
Originalsprog United States
Sideantal 626
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Sideoplysninger 626 pages
Mål 276 x 216
ISBN-13 / EAN-13 9780443264689