Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Michael Steinberger

Au Revoir to All That: The Rise and Fall of French Cuisine

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Michael Steinberger

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Looks at the problems of French cuisine in the context of the political, economic and social crises that beset the nation and asks, How did this happen? And what is being done to reverse France's slide?

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Forfatter Michael Steinberger
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 05-07-2010
Første udgivelsesår 2010
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 256
Indbinding Paperback / softback
Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Sideoplysninger 256 pages
Mål 196 x 130 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781408801369