Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products (Bog, Hardback, Engelsk) af RK Newman

Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Rosemary K. Newman, C. Walter Newman

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

With coverage of chemistry, genetics, and molecular breeding, this book provides comprehensive and current information on barley types, composition, characteristics, processing techniques, and products.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere Rosemary K. Newman, C. Walter Newman
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 10-10-2008
Første udgivelsesår 2008
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 272 pages
Mål 244 x 163 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9780470102497