Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 29-04-2015
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.
Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af bogens forfatter, der ikke er en hvem-som-helst i den danske barbranche: Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmiere danske bartendere. Han ejer og driver den kombinerede cocktailbar og restaurant St. Pauls Apotek i Århus og hans meritter tæller blandt andet:
World Class Top 20 Bedste Bartender i verden 2013
World Class National vinder Danmark 2012
Nordisk Beefeater 24 Gin vinder Stockholm 2012
Dommer ved World Class Nordiske Finale 2014
Dommer ved Berlin Spirits Competition 2014 & 2015
Finalist ved internationale & globale cocktail konkurrencer i
Singapore, London & Paris
Skaber af det første Mad & Cocktail Parringskoncept i Danmark.
| Forlag | Turbine |
| Forfatter | Hasse Bank Johansen og Tue Lindholt Rasmussen |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (29-04-2015) |
| Oplag | 7. (25-09-2023) |
| Første udgivelsesår | 2015 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 228 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 197mm, H: 257mm, D: 20mm, Vægt: 783g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788740601879 |