Søgning på underkategorier- og emner:
Mange vindrikkere vil gerne vide mere om vin uden at skulle forstå hver eneste detalje eller tage dyre kurser i vinsmagning. I Vinekspert på 24 timer deler en af verdens førende... Læs mere
Meget tyder på, at man allerede bryggede mjød på honning i Kina mange tusind år før det blev en vikingedrik. Vikingerne drak mjød med velbehag, og det er da også i de islandske sagaer, man først... Læs mere
GENVEJEN TIL DE HELT STORE ØLOPLEVELSERØlskribenterne Carsten Berthelsen og Rolf Nielsen er i denne bog gået sammen om at præsentere deres personlige bud på en hitliste... Læs mere
Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af... Læs mere
VINATLAS er et opslagsværk om verdens vine og vindistrikter. Om markerne, regionerne, landene og vinmagerne. Kort sagt om alt det, der giver vinen dens særlige karakter. Her kan du læse alt om... Læs mere
Verdens største bog om Portvin kommer nu i en helt ny, opdateret udgave, der er 56 sider større, kønnere og bedre end udgaven fra 2004. Mere end 100 producenter og 162 quintaer præsenteres og beskrives. Mere end 1800 Portvine beskrives og bedømmes. Meget rigt illustreret.
Kryddersnaps kan fremstilles og nydes hele året rundt. Niels Stærup er ekspert på området, og i denne bog giver han opskrifter på 150 kryddersnapse til enhver lejlighed og alle... Læs mere
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser... Læs mere
En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail. Med Bartenderens cocktails byder... Læs mere
WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser,... Læs mere
Meget flot bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt sammen krydret med tips, vitser og anekdoter.
Bogen dykker ned i processen, hvor der først laves en helt enkel og klassisk cider, og derefter brygges mere avancerede varianter, hvor æblemosten blandes med frugtsaft. Der brygges... Læs mere