Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients (Bog, Hardback, Engelsk)

Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 2025
Udgivelsesdato 16-11-2024
Første udgivelsesår 2024
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer 34 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XII, 168 p. 37 illus., 34 illus. in color.
Fagredaktør Andrea Gomez-Zavaglia
Originalsprog United States
Sideantal 168
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 168 pages, 34 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white; XII, 168 p. 37 illus., 34 illu
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071641477