Basic Protocols in Predictive Food Microbiology (Bog, Hardback, Engelsk)

Basic Protocols in Predictive Food Microbiology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This volume details well-established protocols and procedures being used by laboratories and the industry to study Predictive Microbiology in Foods.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2023 ed.
Udgivelsesdato 10-09-2023
Første udgivelsesår 2023
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer 35 Illustrations, color; 13 Illustrations, black and white
Fagredaktør Veronica Ortiz Alvarenga
Originalsprog United States
Sideantal 235
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 235 pages, 35 Illustrations, color; 13 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071634127