Bioactive Molecules in Food (Engelsk)

Bioactive Molecules in Food

(Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This reference work provides comprehensive information about the bioactive molecules presented in our daily food and their effect on the physical and mental state of our body.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Format Multiple-component retail product
Sprog Engelsk
Udgave 2019 ed.
Udgivelsesdato 25-02-2019
Første udgivelsesår 2019
Serie Reference Series in Phytochemistry
Illustrationer 135 Illustrations, color; 103 Illustrations, black and white
Fagredaktør Jean-Michel Merillon, Kishan Gopal Ramawat
Originalsprog Switzerland
Sideantal 2370
Indbinding Multiple-component retail product
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 2370 pages, 135 Illustrations, color; 103 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319780290