Biotechnological Innovations in Food Processing: Transforming the Future of Nutrition... (Bog, Hardback, Engelsk)

Biotechnological Innovations in Food Processing: Transforming the Future of Nutrition and Sustainability

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 19-08-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 43 Illustrations, color; 4 Illustrations, black and white
Fagredaktør Pratik S. Gaikwad, Pintu Choudhary
Originalsprog Switzerland
Sideantal 711
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 711 pages, 43 Illustrations, color; 4 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031965258