for at udvide
kategorilisten.
Weston A. Price er blevet kaldt ”ernæringens Charles Darwin”, og var en højt respekteret tandlæge og forsker i USA. Med udgangspunkt i det enkle spørgsmål "Hvad gør... Læs mere
Alzheimer er en livsstilssygdom, hævder Andreas Moritz i denne posthumt udgivne bog. I bogen diagnosticerer Moritz sygdommen og anviser handlemuligheder – for at undgå at pådrage sig... Læs mere
Man spørger ikke sin frisør, om man trænger til at blive klippet. De fleste mennesker har hørt dette udtryk eller noget lignende. Alligevel... Læs mere
Denne bog fører dig ind i mikrobernes verden - lærer dig at spise, leve og pleje dig sund indefra. Fyldt med opskrifter på probiotisk kost og livsstil, der gør... Læs mere
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-,... Læs mere
Low FODMAP diet går ud på at begrænse en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der ofte... Læs mere
Kroppen fortæller om det liv, vi har levet. Kroppen fortæller om de uudnyttede muligheder vi har, og dermed om mulighederne for at gøre livet bedre. Kroppen husker vores historie,... Læs mere
Tove Hvid argumenterer i Spiseforstyrrelser og livsappetit for, at spiseforstyrrelser ikke handler om mad, men om appetitten på livet. Med det udgangspunkt beskriver hun... Læs mere
En, på Thit Jensens egen tid, kontroversiel oversættelse og bearbejdning af en bog skrevet af den amerikanske præventionsforkæmper Margaret Sanger. Thit Jensen viser sit store... Læs mere
Fordøjelse skal være en fornøjelse! 10% af os har problemer med vores fordøjelse. Er du en af dem og har du ofte luft i maven? Forstoppelse? Eller... Læs mere