Søgning på underkategorier- og emner:
Dette er en bog om køkkenhaver for nybegyndere. Bogen hjælper dig med at vælge de afgrøder (grønsager, frugter og bær) der er lettes at dyrke, og hvor risikoen for angreb af... Læs mere
Grøntsager smager naturligvis bedst, når de lige er plukket af planten i haven. Desværre er det kun noget, vi kan opleve en del af året her i landet. Men heldigvis har vi... Læs mere
Krydderurter er magiske. Fulde af aromatiske stoffer, der giver intense dufte og smage, som med bare nogle få blade fra krydderurten kan ændre og fuldende en hel ret.... Læs mere
Lad ikke længere dit grøntaffald ende sine dage som skrald. I denne bog får du al den viden, du har brug for, til at få gulerodsenden, korianderkvisten, salaten, kålstokken og... Læs mere
Friskplukkede æbler, pærer og blommer smager som intet andet, og den saftige fornemmelse og det sprøde bid, når skallen brydes, er gennemført skøn. Jordbær, hindbær, blåbær,... Læs mere
Forspiring handler om at så nogle frø indenfor i vindueskarmen om foråret, før vi kan så udenfor, så du kan få glæde af dine planter tidligere og i længere tid. Når du... Læs mere
Det er både nemt og sjovt at tage dine egne frø fra planter i haven, og det er svært ikke at blive bidt af det, når du først er gået i gang og har opdaget mulighederne.... Læs mere