for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Aarstidernes Søren Ejlersen og madguruen Umahro Cadogan er på en mission: De vil hjælpe folk med at opdage, hvor mange livgivende, nærende, supersunde og lækre SAFTER, man kan lave af frugter og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Claras gæstebud Ny kogebog om livet på Glorup Gods Mad er en kilde til glæde og nærvær og ikke mindst historiefortællinger. Sådan beskriver Clara Rosenkrantz essensen af sin... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
COCKTAILEN ER TILBAGE. DET ER IGEN BLEVET IN AT MIXE, RØRE OG SHAKE – BÅDE PÅ BARERNE OG I HJEMMENE. Cocktail-specialisten Bo Nygaard Larsen præsenterer 60 klassiske og moderne... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Den suveræne og populære vinpodcast udkommer endelig med en vinbog, der er til og for alle. Står du også i det lokale supermarked fredag eftermiddag og stirrer dig blind på endeløse... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Caribien er centret for verdens romproduktion, og det er på de caribiske øer, at der laves noget af den bedste rom, der findes. Caribisk rom er derfor også emnet for den til dato mest... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Grundbog i fremstilling af cider og most.Søren Lyshøj er tegner, biavler og brygger. Han har brygget mjød i de sidste 20 år; først hjemme på køkkenbordet, siden i større... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Barolo er en de store vine fra Italien. I denne bog fortæller vinkender og madanmelder på Berlingske, Søren Frank, om de forskellige områder i Barolo-regionen, de ligger i det sydvestlige Alba.... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Gin er sagen og smagen. I denne bog kommer Bo Nygaard Larsen med nye vinkler på ginnens, tonicens og cocktailens fantastiske historie, og han hiver fat i både gamle avisnoter og nogle af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ny udgave. Denne pragtbog skildrer theen og dens historie, dyrkning, produktion, sundhed og trends, alt suppleret af et smukt fotomateriale. Samtidig er det beretningen om et af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
100 plantebaserede opskrifter på nærende og velsmagende greenies og smoothies. Søren Ejlersen, medstifter af Aarstiderne og pioner inden for økologisk madkultur, har samlet 100... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Nu kommer bogen til alle, der elsker boblende og perlende vin, og som gerne vil vide mere om, hvad forskellen er på champagne, crémant, cava, prosecco og de andre typer af... Læs mere