for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
"Kætterske vintanker" når vidt omkring. Den ukuelige optimist og vinelsker Erik Olaf-Hansen reflekterer over mange forskellige livsscenarier, hvor det kan være en fordel af alliere... Læs mere
Erik Olaf-Hansen elskede vin og skrev utallige bøger om emnet. Denne bog er måske den mest fornøjelige, han har skrevet. Den giver dig råd om, hvordan man vælger den rette flaske... Læs mere
Der er ingen snob som en vinsnob. Det kan alle, der har mødt Alfred Markvardsen, skrive under på – alle undtagen ham selv naturligvis. Faktisk har Markvardsens lidenskab for vin krydset... Læs mere
Den verdensberømte danske forfatter H.C. Andersen er foruden sine eventyr kendt for sine rejseskildringer, sine smukke papirklip og sin sensitive natur. De... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
This study sheds light on the flows of alcohol over the southern part of the long national border between Sweden and Norway and... Læs mere
Brændevinsgrisen fortæller om brændevin og om hvad man kan sætte på den. Den udkom første gang i 1947 og har i dag klassikerstatus. Det skyldes dels at det var... Læs mere
"Fra borde" er en bog om nogle af livets herligheder - mad, vin og cigarer. Det er en bog om gastronomi og om nogle af forfatterens største madoplevelser i Danmark og Frankrig. Bogen er perfekt... Læs mere
Smagen af øl - Gemmeøl. Super tilbud. Lær om øl på den nemme måde. Glem nu ikke, at sige SKÅL. (Der er KUN en side)
I den kulinariske verden er naturvinen på alles læber. Traditionel vin er lidt af en bastion at udfordre, men i en tid, hvor der i stigende... Læs mere
"Kold, sød, stærk og brændende" af forfatter Hans Lyngby Jepsen er fortællingen om brændevinens udbredelse og historie i Norden. Brændevinen kom først... Læs mere
"Brændevin er godt for meget. Der findes næsten ingen grænser, det vil De erfare i det følgende og tit har det trøstet mig at vide, undskyldninger har vi jo alle brug for."... Læs mere
BRÆNDEVIN PÅ VILDE BÆR OG URTER tager udgangspunkt i vilde bær og urter, som man selv kan finde og samle i naturen og anvende i brændevin. Bogen præsenterer læseren for... Læs mere