for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Recreate the most popular drinks that have been shaken, stirred and swallowed at one of the world’s most unique venues.
Bemærk: Kan leveres før jul.
An A-Z compendium of every cocktail recipe that you need to know
Bemærk: Kan leveres før jul.
Awesome games for the big night… and vital advice for the morning after This compact... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
An A-Z of gin, explaining everything you need to know about this sylish spirit.
Der Banker Edgar Bowen ist in einer köstlichen Vichyssoise ertrunken. Als sie von seinem unglücklichen Tod in der Suppe erfährt, erinnert sich Rachel voller... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hur verkar humlekottarnas lupulin? Hur hanteras malten? Vikten av bra vatten, jästens hemliga kultur, ölets färg, den korrekta skumkronan i glaset. Förpackningens och... Læs mere
Det lyder ofte fra sundhedseksperter, at vi spiser forkert, drikker og ryger for meget og motionerer for lidt. Erik Olaf-Hansen var i et kvart århundrede med til at minde... Læs mere
Kompendiet er tilbud til ældre studerende, bogorme, nørder og læseheste, der synes, at det kunne være sjovt og interessant at... Læs mere
I "Et glas rødvin hver dag" peger Erik Olaf-Hansen på en række vine, der har særligt gode egenskaber. Han mener nemlig, der er al mulig grund til at nyde et glas vin hver dag.... Læs mere
Denne bog er til gin-elskeren. Du får masser af forslag til, hvordan du kan lave din egen gin ved at tilsætte forskellige ingredienser (botanicals), så du får... Læs mere
Erik Olaf-Hansens spiritusleksikon gør det lettere at vælge, hvilken spiritus der skal serveres til hverdag og til fest – både for dig selv og dine gæster. Det gør dig også... Læs mere
Hvad nytter det at vide, hvordan man opfører sig i dronningens palæ, hvis man i virkeligheden befinder sig på et værtshus? Hvert sted har sin egen form for takt og tone, og man bliver... Læs mere